Netflix-feil U7361-1254-C0262500

Hvis du får feilkode U7361-1254-C0262500 på Windows-datamaskinen, ofte sammen med følgende melding:

Oida, noe gikk galt ...
Vi har problemer med å spille av denne tittelen for øyeblikket. Prøv igjen senere, eller velg en annen tittel.

Skyldes det vanligvis at du bruker en videoutgang som ikke støttes, som et trådløst skjermkort. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Koble fra enheten for videoutgang

1. Koble enheten for videoutgang som ikke støttes, fra datamaskinen.

2. Prøv Netflix på nytt.