Netflix sier: "Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. (-1001)"

Hvis du får følgende feilmelding på en mobil eller et nettbrett med Android:

Beklager, vi kunne ikke nå Netflix-tjenesten. Prøv igjen senere. (-1001)

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer enheten i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.