Jeg får et lilla skjermbilde uten lyd

Hvis du hører lyd, men ser et lilla skjermbilde når du prøver å se på Netflix, kan årsaken være problemer med enheten din. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Roku

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Feilsøk maskinvaretilkoblingen

Det kan ha oppstått et problem med koblingen mellom enheten og TV-en.

Slik løser du problemet:

1. Forsikre deg om at du bruker en HDMI-kabel.

2. Prøv å bytte om endene på HDMI-kabelen.

3. Omgå eventuelle mottakere eller lydsystemer ved å koble enheten direkte til TV-en med en HDMI-kabel.

4. Prøv en annen HDMI-port på TV-en.

5. Prøv en ny HDMI-kabel.

6. Prøv om mulig en HDMI-port på en annen TV.

• Hvis du kan strømme på en annen TV, kan det skyldes et problem med HDMI-porten på den opprinnelige TV-en. Ta kontakt med produsenten av TV-en for å få hjelp.

Kontakt Roku

Hvis du fremdeles får denne feilmeldingen, kan du kontakte Roku og få ytterligere hjelp.

Roku Streaming Stick