Bildet henger seg opp, men lyden fortsetter å spilles av

Hvis bildet henger seg opp, men lyden fortsatt spilles av når du ser på en tittel, skyldes det vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Start enheten på nytt
  1. Trykk på Hjem-knappen (Home) på fjernkontrollen til Amazon Fire TV-en.

2. Velg Innstillinger.

3. Velg Min Fire TV.

• Hvis du ikke ser Min Fire TV, velger du System eller Enhet.

4. Velg Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Android TV

Tilbakestill din Android TV

1. Trykk på og hold nede av- og på-knappen på fjernkontrollen til TV-en starter på nytt.

2. Prøv Netflix på nytt.

PlayStation 3

Slett lagrede spilldata
  1. Gå til PS3-startskjermbildet ved å trykke på PS-knappen > Avslutt > Ja.

2. Gå til Spill.

3. Gå til Verktøy for spilldata, og uthev Netflix Netflix.

4. Trykk på trekanttasten.

5. Velg Slett.

6. Velg Ja.

Roku

Start enheten på nytt
  1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Smart-TV

Start enheten på nytt
  1. Koble enheten fra strømuttaket.

2. Trykk én gang på strømknappen på enheten og vent i ett minutt, eller la enheten forbli frakoblet i tre minutter.

3. Koble enheten til igjen.

4. Slå på enheten, og prøv Netflix på nytt.

Windows-datamaskin

Oppdater Windows

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Velg Innstillinger .

3. Velg Oppdatering og sikkerhet.

4. Windows ser etter oppdateringer. Hvis det ikke skjer noe, velger du Se etter oppdateringer.

5. Når oppdateringene er installerte, starter du datamaskinen på nytt og prøver Netflix på nytt.

Kontroller at skjermdriver er oppdatert

Du må kanskje oppdatere skjermdriveren på datamaskinen, eller installere en skjermdriver som støttes i Windows 10.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe med disse trinnene. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette selv, kan du be produsenten av datamaskinen om hjelp.

• Hvis datamaskinen bruker et grafikkort eller en GPU, bruk programvaren som ble installert sammen med kortet for å oppdatere den tilhørende skjermdriveren.

Merk:
    AMD og NVIDIA er de mest populære produsentene av GPU-er og GPU-programvare.
  • Hvis en oppdatering ikke fungerte, eller det ikke var noen tilgjengelige oppdateringer, fjern driveren og installer den på nytt.

• Hvis det ikke finnes en skjermdriver for datamaskinen din som støttes i Windows 10, prøv å spille av Netflix på en annen enhet eller i en nettleser som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Xfinity X1-mottaker

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Alle andre mottakere