Netflix-feil U7361-1255-C00D715F

Hvis du får feilkode U7361-1255-C00D715F på en datamaskin eller et nettbrett med Windows, ofte sammen med følgende melding:

Oida, noe gikk galt ...
Vi har problemer med å spille av denne tittelen for øyeblikket. Prøv igjen senere, eller velg en annen tittel.

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Åpne Netflix.com i en nettleser

Åpne Netflix.com i en nettleser for å fortsette å se. Du finner en liste over kompatible nettlesere i artikkelen om kompatible nettlesere.