Netflix sier: "Kunne ikke koble til Netflix"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Kunne ikke koble til Netflix (Failed to connect to Netflix). Kontroller enhetens nettverkstilkobling.

Det skyldes vanligvis et problem med nettverkstilkoblingen som hindrer enheten i å få tilgang til Netflix-tjenesten. Du må være innlogget på din Netflix-konto for å ha tilgang til nedlastede titler, selv om du ikke må være koblet til Internett for å se dem. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet og få tilgang til nedlastingene dine.

1. Gå til fast.com i en nettleser.

2. Vent til testen er fullført.

Hvis nettleseren din viser en feilmelding eller nettstedet ikke lastes inn, betyr det at enheten ikke er koblet til Internett. Du må kanskje feilsøke hjemmenettverket ditt eller enhetens Internett-tilkobling.

Selv om problemet løses foreløpig ved å koble til Internett, anbefaler vi at du forblir innlogget i Netflix-appen for å sørge for at du får tilgang til nedlastingene dine når du er frakoblet.

1. Gå til Innstillinger.

2. Velg Generelt (General).

3. Velg Netflix.

4. Skyv knappen Mobildata til posisjonen .

5. Prøv Netflix på nytt.

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.