Netflix viser meldingen "Logg på igjen."

Hvis du får feilmeldingen

Logg på igjen.
Du har blitt logget ut fordi kontoinformasjonen din er endret.

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Oppdatere iOS-versjon

Følg fremgangsmåten fra Apple for å oppdatere enheten til den nyeste versjonen, og prøv deretter Netflix på nytt.

Oppdater Netflix-appen

1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.