Netflix-feil M7353-5101

Hvis du får feilkode M7353-5101 på datamaskinen, er årsaken vanligvis at et tillegg i nettleseren forhindrer at Netflix fungerer som det skal. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Oppdater Google Chrome

1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Hjelp > Om Google Chrome.

3. Vent mens Chrome automatisk ser etter nye oppdateringer.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

Slå av datamaskinen

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.

Slå av Chrome-utvidelser

Du kan slå av unødvendige tillegg hvis du bruker Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adresselinjen.

2. Slå av utvidelser som er slått på.

Merk:
    Utvidelser oppført under Chrome Apps trenger ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet, kan du aktivere utvidelsene én om gangen for å finne ut av hvilken som hindrer Netflix i å fungere slik det skal.