Netflix viser meldingen "Det oppsto et problem med avspilling av video. (1.20)"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Det oppsto et problem med avspilling av video. Prøv på nytt. (1.20)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Slå av enheten og slå den på igjen

1. Slå av telefonen eller nettbrettet ditt. Sørg for at den er slått av, og ikke bare låst.

2. Slå den på igjen.

3. Prøv Netflix på nytt.

Logge av Netflix

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på Logg ut , og trykk deretter på Logg ut igjen for å bekrefte.

5. Logg inn på Netflix igjen, og prøv en gang til.

Fjern Netflix-appdataene

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på Netflix-appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Lagring og buffer > Tøm lagring > OK.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å fjerne appdataene kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.