Netflix-feil ATV-ui92

Hvis du får feilkode ATV-ui92 på en Apple TV, ofte sammen med følgende melding:

Kan ikke logge inn
Kontonavnet eller passordet du oppga tilhører ingen konto registrert hos oss (Unable to sign in. The account name or password you entered does not match an account in our records).

Denne feilen skyldes vanligvis et problem med påloggingsprosessen. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Merk:
Denne feilen oppstår bare på Apple TV 2 og Apple TV 3. Hvis du får denne feilen på Apple TV 4 eller Apple TV 4K, kan du ta kontakt med kundeservice.

Hvis du bruker fjernkontrollappen på en mobil enhet fra Apple:

• Bytt til den opprinnelige Apple TV-fjernkontrollen og prøv deretter å logge på igjen.

Hvis du ikke bruker fjernkontrollappen på en mobil enhet fra Apple:

• Kontroller at du legger inn riktig passord.

• Hvis du fortsatt ikke får logget deg inn, kan du sende deg selv en e-post for tilbakestilling av passordet (eller tilbakestilling ved hjelp av mobil, hvis du har lagt inn telefonnummeret ditt).

• I e-posten får du en lenke som du kan trykke på for å logge deg på Netflix automatisk. Du vil da bli bedt om å opprette et nytt passord.

• Pass på å bruke lenken innen 24 timer, ettersom den vil utløpe. Det er ingen grunn til å være bekymret dersom lenken er utløpt – du kan sende deg selv en ny e-post for tilbakestilling av passordet.

Nullstill alle innstillingene på Apple TV

Denne fremgangsmåten sletter Apple TV, tilbakestiller lagrede innstillinger og sletter data som er lagret på enheten, deriblant innloggingsopplysningene for Netflix og Wi-Fi-navn og -passord. Sørg for at du har denne informasjonen for hånden, og følg disse trinnene bare hvis de andre trinnene ikke har løst problemet.

Slik løser du problemet:

1. Følg fremgangsmåten fra Apple for å tilbakestille eller gjenopprette Apple TV til fabrikkinnstillingene.

2. Når du har tilbakestilt Apple TV og har fullført den innledende installasjonen, kan du prøve Netflix på nytt.

Hva gjør jeg nå?

Hvis feilen vedvarer etter at du har utført en komplett tilbakestilling til fabrikkinnstillingen, kan det hende det er et uopprettelig problem med enheten din. Ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp.