Netflix sier: "Kunne ikke kjøpe".

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Kunne ikke kjøpe
"Netflix" er ikke kompatibel med denne enheten

Det skyldes vanligvis at enheten din ikke er kompatibel med den nyeste versjonen av Netflix-appen. Følg trinnene for å kontrollere hvilken iOS-versjon du har nedenfor for å finne ut om du kan laste ned Netflix på denne enheten.

Kontroller hvilken iOS-versjon du har

iPhone eller iPad må kjøre iOS/iPadOS versjon 16 for at du skal kunne laste ned Netflix-appen.

Slik kontrollerer du versjonen:

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Rull ned og velg Generelt.

3. Velg Om (About).

4. Versjonsnummeret står oppført ved siden av Versjon.

Hvis du har en versjon som er eldre enn 16 og har lastet ned Netflix-appen tidligere, finner du instruksjoner for hvordan du laster ned Netflix-appen på nytt, på Apples nettsted for brukerstøtte.

Hvis du har en versjon som er eldre enn 16 og du ikke har lastet ned Netflix-appen før, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Hvis du har en iOS som er eldre enn 5.0, må du bruke en annen enhet til å strømme Netflix.