Netflix-feil APPS-04154

Hvis du får feilkode APPS-04154 på en X1-mottaker, ofte sammen med følgende melding:

Give Us A few Minutes
We're having trouble opening this app (Gi oss noen minutter. Vi har problemer med å åpne denne appen). Gi oss et par minutter og prøv deretter på nytt.

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Comcast Xfinity X1-mottaker

Start enheten på nytt
  1. Trykk på Xfinity-knappen på fjernkontrollen.

2. Trykk på A-knappen.

3. Velg Start på nytt og deretter Start på nytt igjen for å bekrefte. Omstarten av enheten kan ta flere minutter.

4. Prøv Netflix på nytt.

Cox Contour X1-mottaker

Start enheten på nytt
  1. Trykk på Contour-knappen på fjernkontrollen.

2. Trykk på A-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg Start på nytt (Restart).

4. Bekreft at du vil starte enheten på nytt.

5. Når enheten er startet på nytt, kan du prøve Netflix igjen.