Netflix-feil U7381-1204

Hvis du får feilkode U7381-1204 på en Windows 10-datamaskin, ofte fulgt av følgende melding:

Oida, noe gikk galt ...
Vi har for øyeblikket problemer med å spille av denne tittelen. Prøv igjen senere, eller velg en annen tittel.

Det betyr vanligvis at tittelen ikke ble korrekt nedlastet. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Last ned tittelen på nytt
  1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet .

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Klikk eller trykk på redigeringsikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Velg tittelen du vil slette, ved å merke av i ruten ved siden av den.

5. Klikk eller trykk på sletteikonet for å fjerne tittelen fra enheten din.

6. Last ned tittelen på nytt.