Netflix-feil tvq-pb-104

Hvis du får feilkode tvq-pb-104, ofte sammen med følgende melding:

Vi har for øyeblikket problemer med å spille av denne tittelen (We're having trouble playing this title right now). Prøv igjen senere, eller velg en annen tittel.

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Blu-ray-spiller

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten.

Merk:
    Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.
  2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Smart-TV

Last inn Netflix-appen på nytt

1. På feilskjermbildet velger du Mer informasjon (More Details).

2. Velg Start Netflix på nytt.