Netflix sier: "Advarsel for begrensning for nedlasting"

Hvis du får følgende feilmelding på Android-mobil eller -nettbrett:

Advarsel for begrensning for nedlasting
På grunn av lisensiering kan denne bare lastes ned én gang til før (DATE).

Meldingen betyr at du nærmer deg maksimalt antall nedlastinger for en bestemt serie eller film.

Enkelte serier og filmer kan bare lastes ned et begrenset antall ganger per år per konto. Du kan velge Laste ned fra feilmeldingsskjermen for å laste ned serien eller filmen, men du kan ikke laste ned den samme tittelen igjen før datoen som er oppført i feilmeldingen. Hvis du vil se serien eller filmen før dette tidspunktet, må du koble til Internett og strømme den. Ellers kan du velge en annen serie eller film å laste ned.