Netflix-feil NW-6-500

Hvis du får feilkode NW-6-500, er årsaken vanligvis at informasjon som er lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene for din enhet nedenfor for å løse dette problemet.

Blu-ray-spiller

Last inn Netflix-appen på nytt
  1. Velg Mer informasjon (More Details) fra feilmeldingsskjermbildet.

2. Velg Last inn Netflix på nytt (Reload Netflix).

3. Når appen er lastet inn på nytt, kan du prøve Netflix igjen.

Smart-TV

Last inn Netflix-appen på nytt
  1. Velg Mer informasjon (More Details) fra feilmeldingsskjermbildet.

2. Velg Last inn Netflix på nytt (Reload Netflix).

3. Når appen er lastet inn på nytt, kan du prøve Netflix igjen.