Slik bruker du Smarte nedlastinger

Du kan bruke Smarte nedlastinger til å laste ned serier og filmer automatisk til iPhone eller iPad.

Smarte nedlastinger omfatter to måter du kan laste ned titler automatisk på: Last ned neste episode eller Nedlastinger for deg.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på et Netflix-abonnement med reklame.

Last ned neste episode

Hvis du vil laste ned den neste episoden i en serie automatisk, kan du bruke Last ned neste episode. Når du har sett ferdig en nedlastet episode, sletter vi den fra iPhone eller iPad og laster ned den neste episoden i serien automatisk.

Last ned neste episode bruker ikke mer lagringsplass enn nedlastingene dine allerede har brukt.

Slik slår du Last ned neste episode på eller av:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Under Nedlastinger trykker du på Smarte nedlastinger .

6. Bruk bryteren ved siden av Last ned neste episode for å slå innstillingen på eller av.

Hvis neste episode ikke lastes ned, kan du prøve disse trinnene:

• Sjekk at Last ned neste episode er slått på.

• Koble enheten din til et Wi-Fi-nettverk.

• Sjekk om serien har flere episoder å laste ned.

Nedlastinger for deg

Bruk Nedlastinger for deg slik at du kan være sikker på at du alltid har noe å se på når du ikke er koblet til Internett. Nedlastinger for deg laster automatisk ned serier og filmer vi tror du kommer til å like, til iPhone eller iPad.

Slik slår du Nedlastinger for deg på eller av:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Under Nedlastinger trykker du på Smarte nedlastinger .

6. Bruk bryteren ved siden av Nedlastinger for deg for å slå innstillingen på eller av.

7. Når Nedlastinger for deg er slått på, kan du bruke eller -knappene til å justere hvor mye lagringsplass (GB) du vil sette av til nedlastinger for de forskjellige profilene.

Hvis serier eller filmer ikke lastes ned automatisk, kan du prøve disse trinnene:

• Sjekk at Last ned neste episode er slått på.

• Koble enheten din til et Wi-Fi-nettverk.

• Sjekk hvor mye lagringsplass som er tilgjengelig på iPhone eller iPad, og frigjør plass hvis det er nødvendig.