Netflix sier: "Vi beklager, Netflix er ikke tilgjengelig der du er"

Hvis du får feilmeldingen

Vi beklager, Netflix er ikke tilgjengelig der du er.
Vil du at vi skal sende deg en e-post når Netflix er tilgjengelig?

Det betyr at enheten du bruker, ikke kan brukes hvis du vil registrere deg for en Netflix-konto der du er. Dette kan være fordi du har en eldre enhet som ikke lenger støttes.

Følg trinnene nedenfor for å se på Netflix på enheten din.

Jeg vil logge inn på en eksisterende Netflix-konto

Hvis du har en aktiv Netflix-konto, velger du Logg på og følger instruksjonene på skjermen. Når du er logget inn, kan du se serier og filmer på enheten.

Jeg vil registrere en ny Netflix-konto

Du må registrere deg for Netflix på en annen enhet eller ved å gå til netflix.com. Når kontoen din er aktiv, kan du logge inn på denne enheten og se serier og filmer.