E-postmeldinger om tilbakestilling av passord fra Netflix

Du kan motta forskjellige e-poster fra Netflix om endring av passordet til kontoen din.

"Tilbakestill passord"

Hvis du har mottatt en e-post om tilbakestilling av passord fra Netflix:

"Tilbakestilling av passord kreves"

'"Passord oppdatert"

Hvis du har mottatt en e-post som påstår at passordet ditt er oppdatert, og du ikke har endret passordet, må du oppdatere passordet ditt. Hvis du ikke får endret det, kontakter du kundeservice.

Hvis du ser meldingen Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig når du tilbakestiller eller endrer passord, betyr det at passordet du har valgt, står på en liste over kompromitterte eller vanlige passord som vi ikke tillater av sikkerhetsårsaker. Du må velge et annet.