Netflix viser meldingen "Problem med å kommunisere med Netflix. Prøv på nytt. (T1-H1-W80072F8A)"

Hvis du får følgende feilmelding på en datamaskin eller et nettbrett med Windows 10:

Problem med å kommunisere med Netflix. Prøv på nytt. (T1-H1-W80072F8A)

Det betyr at Netflix-appen må oppdateres for at du skal kunne fortsette å se på Netflix. Slik oppdaterer du appen:

1. Klikk på Microsoft Store i Start-menyen eller på oppgavelinjen for å åpne den.

2. Klikk på Mer mer-ikon > Nedlastinger og oppdateringer.

3. Klikk på Last ned nedlastingsikon til høyre for Netflix.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.