Netflix-feil S7702-1003

Hvis du får feilkode S7702-1003 på enheten din, ofte fulgt av følgende melding:

Unnskyld avbrytelsen
Vi har problemer med å spille av Netflix. Pass på at nettleseren ikke er i modus for privat nettlesing, og prøv på nytt.

Dette betyr at Safari er i privatmodus. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

iPad

Slå av privat nettlesing
  1. Øverst til høyre trykker du på Ny side-knappen.

2. Trykk på Privat og deretter på Ferdig.

3. Åpne en ny side og prøv Netflix på nytt.

Mac-datamaskin

Slå av privat nettlesing
  1. Velg Safari i menylinjen.

2. Velg Innstillinger.

3. På fanen Generelt, under Safari åpner med:, velg Et nytt vindu.

4. Lukk vinduet Innstillinger for å lagre de nye innstillingene.

5. Velg Safari i menylinjen.

6. Velg Avslutt Safari.

7. Åpne Safari og prøv Netflix på nytt.