Netflix sier "Ikke nok lagringsplass"

Hvis du får følgende feilmelding på en mobil eller et nettbrett med Android:

Ikke nok lagringsplass
Slett nedlastinger for å frigjøre plass på denne enheten.

Det betyr at enheten ikke har nok lagringsplass til å laste ned serien eller filmen. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjern nedlastinger på enheten din

Slik fjerner du en enkelt nedlasting:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Nedlastinger og deretter på en serie eller film.

4. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av episoden eller filmen med problemet .

5. Trykk på Slett nedlasting .

Slik fjerner du alle nedlastinger:

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Trykk på Slett alle nedlastinger og deretter på OK.

Fjern annet lagret innhold fra enheten

Hvis du ikke har noen nedlastede titler, eller hvis det ikke hjelper å fjerne nedlastede titler, må du frigjøre plass på enheten. Du kan få instruksjoner på Googles brukerstøtte eller ved å ta kontakt med produsenten av enheten.