Bruk av Netflix med skjermlesere

Du kan bruke mange forskjellige skjermlesere for å finne og spille av serier og filmer på Netflix. Noen av de vanligste skjermleserne som fungerer med Netflix, er oppført nedenfor.

Enhet

Skjermleser

Apple TV

iPhone, iPad, og iPod touch

MacBook

VoiceOver

Android-telefoner og -nettbrett

TalkBack

Windows-datamaskiner

JAWS

NVDA

Chromebook

ChromeVox

Smart TV-er, Blu-ray-spillere, mottakere, spillkonsoller, strømmespillere

Mange enheter kommer med innebygde skjermlesere. Sjekk hvilke tilgjengelighetsalternativer enheten din har eller ta kontakt med produsenten for å få mer informasjon.