Stemmer er for lave, men bakgrunnslyder er OK

Når stemmene i serier eller filmer ikke er høye nok, men bakgrunnslydene og musikken er som normalt, kan du følge trinnene nedenfor.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Endre lydinnstillingene
  1. Gå til innstillingsmenyen til Apple TV, og velg deretter Lyd og bilde.

2. Rull ned til Lyd, og velg deretter Lydformat.

3. Velg Endre format.

4. Velg Nytt format, og velg deretter Dolby Digital 5.1.

5. Prøv Netflix på nytt.

Hvis dette ikke fikser problemet, går du til Endre format-menyen igjen og velger Stereo og prøver Netflix på nytt.

Alle andre enheter

Vi undersøker dette problemet. Du kan kontakte oss for å hjelpe oss med å undersøke problemet.