Netflix-feil M7399-1260-00000025

Hvis du får feilkode M7399-1260-00000025, ofte ved siden av denne meldingen:

Vi beklager avbruddet
Beklager, vi har problemer med forespørselen din.

Dette skyldes vanligvis at informasjonskapseldata på datamaskinen må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjerne informasjonskapsler og nettstedsdata for netflix.com
  1. Skriv inn eller lim inn chrome://settings/content/all?searchSubpage=netflix.com i adressefeltet i nettleseren, og trykk på Enter eller Return.

2. Klikk på Fjern viste data, og prøv deretter Netflix på nytt.

Eller:

1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Personvern og sikkerhet i menyen til venstre.

4. Klikk på Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

5. Klikk på Vis alle nettstedsdata og tillatelser.

6. Finn netflix.com i listen, og klikk deretter på Fjern.

7. Prøv Netflix på nytt.