Netflix viser meldingen "Det har oppstått en feil med enheten. (500.-117)"

Hvis du får følgende feilmelding på en mobil eller et nettbrett med Android:

Det har oppstått en feil med enheten. Prøv på nytt (500.-117)

Dette skyldes vanligvis at det finnes data på enheten, som må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Avslutt og åpne appen på nytt

1. Gå til enhetens startskjerm eller app-liste.

2. Trykk og hold på appen, og trykk på Appinfo.

3. Trykk på Tving avslutning (Force Stop) > OK.

4. Åpne appen igjen og prøv på nytt.

Merk:
Fremgangsmåten for å avslutte og gjenåpne en app kan være annerledes for enheten din. Sjekk bruksanvisningen som fulgte med enheten eller ta kontakt med produsenten for å få hjelp.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du fortsatt opplever feil etter å ha utført trinnene over, må du sjekke feilkoden som vises på Android-telefonen eller -nettbrettet: