Netflix viser meldingen "Vi beklager, det oppsto en feil. Kan ikke spille av tittelen."

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen

Vi beklager, det oppsto en feil.
Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere.

Dette betyr vanligvis at Netflix-appen din må oppdateres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet. Hvis du ser en feilkode sammen med denne meldingen, kan du søke etter koden i Brukerstøtte i stedet.

1. Gå til startskjermen og trykk på App Store.

2. Trykk på Søk og skriv inn "Netflix".

3. Finn og trykk på Netflix, og trykk så på Oppdater. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, følg Apples trinn for å tilbakestille det.

4. Prøv Netflix på nytt når oppdateringen er fullført.