Hjelp med bekreftelse av telefonnummer

Hvis du er på bekreftelsesskjermbildet, kan du oppgi telefonnummer og land på nytt etter å ha trykket på Tilbake-knappen.

Hvis du ikke er på bekreftelsesskjermbildet lenger, kan du endre telefonnummeret ved å gå til delen Telefonnummer på kontoen din.

1. Kontroller at du har valgt riktig telefonnummer og land.

• Du kan oppgi telefonnummer og land på nytt etter å ha brukt Tilbake-knappen på bekreftelsesskjermbildet eller ved å gå til delen Telefonnummer på kontoen din.

2. Hvis nummeret er riktig, velger du Send kode på nytt.

• Det hender av og til at det tar en liten stund før kodene når frem til enheten din.

3. Når du har mottatt den sekssifrede koden, oppgir du den på bekreftelsesskjermbildet og velger Bekreft.

1. Kontroller at du bruker den siste Netflix-bekreftelseskoden du mottok.

2. Hvis den siste Netflix-bekreftelseskoden ikke fungerer, velger du Send kode på nytt.

• Det hender av og til at det tar en liten stund før kodene når frem til enheten din.

3. Når du har mottatt den sekssifrede koden, oppgir du den på bekreftelsesskjermbildet og velger Bekreft.

Hvis problemet vedvarer etter at du har prøvd fremgangsmåten ovenfor, kan du kontakte oss for å få ytterligere hjelp.