Netflix-feil S7336

Hvis du får feilkode S7336 på en datamaskin sammen med meldingen:

Unnskyld avbrytelsen
Det ser ut til at det har oppstått et problem med skjermen din. Sørg for at skjermen er kompatibel med HDCP og ikke speiler via AirPlay. Ta kontakt med Apples kundestøtte for mer informasjon.

Det skyldes vanligvis at videokabelen mellom datamaskinen og skjermen hindrer Netflix i å spille av. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Bruk en støttet videokabel

Forsikre deg om at du bruker en støttet videokabeltype:

Merk:
Hvis du bruker en videokabeladapter, må begge tilkoblingens ender også være støttet.
  • HDMI eller HDMI Mini

• USB-C (også kjent som type C)

• Thunderbolt

• DisplayPort eller DisplayPort Mini

Hvis du fremdeles har problemer til tross for at videotilkoblingen din støttes eller du bruker en ekstern skjerm, kan du fortsette til trinnene nedenfor.

Start datamaskinen på nytt

1. Slå av datamaskinen din via menyen:

• For Mac: Klikk på Apple-menyen > Slå av øverst til venstre.

• For Windows: Klikk på På/av > Avslutt i Start-menyen.

• For Chromebook: Klikk på klokkeslettet > Logg av > Slå av nederst til høyre.

2. La datamaskinen være slått av i minst 10 sekunder.

3. Slå den på igjen og prøv Netflix på nytt.