Slik øker du skriftstørrelsen på Netflix-appen

For å få en større skriftstørrelse på Netflix-appen må du oppdatere tilgjengelighetsinnstillingene på iOS- eller Android-mobilenheten.

• På iPhone eller iPad aktiverer du Større tekststørrelse i enhetens Tilgjengelighet-innstillinger og bruker skyveknappen til å velge ønsket skriftstørrelse.

• På telefoner eller nettbrett med Android bruker du Skriftstørrelse-skyveknappen i enhetens Tilgjengelighet-innstillinger for å velge ønsket skriftstørrelse.