Netflix-feil T7121-3078

Hvis du får feilkode T7121-3078 på Tesla-berøringsskjermen din, ofte fulgt av følgende melding:

Unnskyld avbrytelsen
Det ser ut til at denne versjonen av nettleseren din ikke støttes lenger. Installer den nyeste versjonen for å fortsette å se.

Dette betyr at Teslaen din trenger en oppdatering. Følg disse trinnene for å løse problemet.

Slik oppdaterer du Teslaen din

1. Koble til et Wi-Fi-nettverk.

2. Trykk på Kontroller (Controls) og deretter på Programvare (Software). Teslaen din ser etter oppdateringer.

3. Trykk på Oppdatering tilgjengelig (Update available).

4. Trykk på Installer nå (Install Now).

Merk:
    Du kan ikke kjøre bilen før oppdateringen er fullført.
  5. Når oppdateringen er fullført, kan du prøve Netflix på nytt.