Slik oppdaterer du et spill

Slik oppdaterer du et Netflix-spill slik at du kan være sikker på at du spiller den nyeste versjonen.

Android-telefoner og -nettbrett

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Søk etter spillet i søkefeltet.

3. Trykk på spillet i søkeresultatene.

4. Trykk på Oppdater.

• Hvis du bare ser Avinstaller eller Åpne, er spillet allerede oppdatert.

Hvis du ikke har Play Butikk-appen, kan du gå til Googles nettsted for brukerstøtte for å få hjelp.

iPhone, iPad og iPod touch

1. Trykk på App Store-ikonet på startskjermen.

2. Trykk på Profil øverst på skjermen.

3. Finn spillet i listen med appoppdateringer.

• Hvis spillet ikke står på listen, er det allerede oppdatert.

4. Trykk på Oppdater.

5. Skriv inn Apple-ID hvis du blir bedt om det.

Hvis du får problemer med trinnene ovenfor, kan du gå til Apples kundestøtte.