Dele Netflix-kontoen din

En Netflix-konto er beregnet på å kunne deles av personer som bor sammen i én husholdning.

Dele Netflix med noen du ikke bor sammen med

Personer som ikke er en del av husholdningen din må registrere sin egen konto for å se. I mange land kan du kjøpe en ekstramedlemsplass for å legge til et ekstramedlem på kontoen din.

• Legg til et ekstramedlem
    I mange land kan kontoeiere som har et Standard- eller Premium-abonnement dele Netflix med noen som ikke bor sammen med dem, ved å legge til et ekstramedlem på kontoen sin.

• Kontoeieren vil måtte kjøpe en ekstramedlemsplass, og deretter invitere ekstramedlemmet til å bruke denne plassen.

• Ekstramedlemmet må aktiveres i samme land som der kontoeieren opprettet kontoen sin.

• Ekstramedlemmer kan ikke legges til i pakker som inkluderer Netflix eller kontoer som faktureres av tredjeparter.

• Ekstramedlemmer kan ikke legges til abonnementer med reklame.

Når en ny konto opprettes eller et ekstramedlem legges til, kan en profil overføres fra en eksisterende konto, inkludert anbefalinger, strømmehistorikk, Min liste, lagrede spill, innstillinger med mer.