Netflix-feil: Playback:10013;

Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere.

Denne feilen betyr vanligvis at det er lagret informasjon på enheten din som må oppdateres, eller at et problem med nettverket forhindret Netflix i å spille av.

Slik løser du problemet:

Avslutt og åpne appen på nytt

1. Åpne appveksleren ved å trykke to ganger på Hjem-knappen. Hvis enheten din ikke har en hjem-knapp, sveiper du opp fra nedre kant av skjermen og holder fingeren stille en stund.

2. Sveip opp på appen for å avslutte den.

3. Åpne appen og prøv på nytt.

Merk:
Denne fremgangsmåten kan være annerledes på enheten din. Gå til Apple nettsted for brukerstøtte for å få fremgangsmåten for å avslutte og gjenåpne en app på iPhone eller iPad.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.