Netflix sier: "Beklager, vi finner ingen konto tilknyttet denne e-postadressen."

Hvis du får denne feilen når du prøver å logge inn med en nåværende konto:

Beklager, vi finner ingen konto tilknyttet denne e-postadressen. Prøv på nytt eller opprett en ny konto.

Følg disse trinnene:

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt og fyll ut skjemaet.

3. Velg Finn konto.

Hvis du blir belastet gjennom et annet selskap eller får Netflix som en del av en pakke, kan du søke etter tjenesteleverandøren i brukerstøtten. Åpne den relevante artikkelen, og gå til delen "Jeg har problemer med å logge inn på Netflix."

Hvis du fortsatt ikke kan logge inn, kan du ta kontakt med oss.