Netflix sier: "Aktiver informasjonskapsler for å fortsette."

Denne feilmeldingen betyr at en innstilling i nettleseren blokkerer informasjonskapsler som er nødvendige for at netflix.com skal fungere. Følg disse trinnene for å slå på informasjonskapsler.

Telefoner og nettbrett

1. Øverst til høyre i Chrome klikker du på Meny og deretter Innstillinger.

2. Klikk på Personvern og sikkerhet til venstre.

3. Klikk på Tredjeparts informasjonskapsler.

4. Kontroller at innstillingen for Tillat tredjeparts informasjonskapsler er slått på.

5. Prøv Netflix på nytt.

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Finn og trykk på Safari i listen.

3. Slå av Blokker alle informasjonskapsler.

1. Åpne Samsung-nettleseren.

2. Trykk på Meny nederst til høyre.

3. Trykk på Innstillinger.

4. Trykk på Nettsteder og nedlastinger.

5. Trykk på Nettstedstillatelser.

6. Trykk på Informasjonskapsler.

7. Slå på Tillat alle informasjonskapsler.

8. Prøv Netflix på nytt.

Datamaskiner

1. Klikk på Meny øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.

3. Slå på Tillat alle informasjonskapsler.

1. Øverst til høyre i nettleseren klikker du på Innstillinger og mer.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Informasjonskapsler og områdetillatelser.

4. Klikk på Behandle og slett informasjonskapsler og nettstedsdata.

5. Kontroller at La nettsteder lagre og lese data i informasjonskapsler (anbefalt) er slått på.

1. Klikk på Meny øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet

3. Under Utvidet sporingsbeskyttelse klikker du på Standard.

1. Klikk på Safari øverst til venstre.

2. Klikk på Innstillinger, og klikk deretter på Avansert.

3. Kontroller at det ikke er merket av for Blokker alle informasjonskapsler.

4. Lukk vinduet og prøv Netflix på nytt.