Into the Dead 2: Unleashed – spørsmål om spillstrategi

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

Om Into the Dead 2: Unleashed

Netflix-medlemmer kan laste ned Into the Dead 2: Unleashed via mobilappen på Android-telefoner og -nettbrett, samt iPhone, iPad eller iPod touch. Vær oppmerksom på at to lignende versjoner er tilgjengelige i appbutikken. Netflix-versjonen er merket med Netflix' "N"-logo på spillikonet.

Dette spillet har den samme fortellingen og atmosfæren som originalen, Into the Dead 2, men spillmekanismen er litt annerledes, og spillet tilbyr for eksempel ikke kjøp i spillet. Spillene er ikke koblet til hverandre. Du kan ha begge versjonene på enheten din samtidig, men fremdriften din deles ikke mellom dem.

System og innstillinger

Slik tilpasser du kontroller
Gå til hovedmenyen, trykk på skiftenøkkelen nederst til venstre > Kontroller (Controls), og velg ønsket kontrolloppsett. Mens du spiller, kan du gjøre dette ved å trykke på pause

Slik justerer du grafikken
Du kan justere spillets grafikk slik at spillet fungerer bedre på enheten din. Gå til hovedmenyen, trykk på skiftenøkkelen nederst til venstre > Grafikk (Graphics), velg Maks (Max), Høy (High), Middels (Medium) eller Lav (Low) og trykk deretter på Bruk (Apply).

Slik endrer du språk
Spillet samsvarer automatisk med språket på Netflix-profilen din. Du kan også velge språk i spillet. Gå til hovedmenyen, trykk på skiftenøkkelen nederst til venstre > Språk (Language) og velg et språk.

Slik spiller du

Historiemodus
Denne modusen omfatter 7 kapitler (60 nivåer). Fullfør hvert nivå av historien for å tjene stjerner (maksimalt fem stjerner per nivå) og gull. Du kan spille et historietrinn så ofte du vil. Tjen flere stjerner med historieutfordringer og få belønninger og tilgang til flere nivåer.

Dagligmodus
Denne modusen blir tilgjengelig på nivå 8. Målet er å bruke tildelt våpen og følgesvenn til å kvitte seg med så mange zombier som mulig. Drep det nødvendige antallet zombier for å låse opp belønninger. Nye daglige løp er tilgjengelige hver dag.

Sidehistorier
Du kan spille deg gjennom åtte originale historier som blir tilgjengelige når du når bestemte nivåer i historiemodus. Sidehistoriene har forskjellige belønninger.

Begivenhet
Denne spillmodusen blir tilgjengelig på nivå 32. Hver begivenhet har et fast antall nivåer med mål du tjener poeng for, som deretter låser opp belønninger og rangerer deg i forhold til andre spillere på resultatlisten. Du kan velge mellom å prøve på nytt eller avslutte reisen hvis du mislykkes på et nivå. Hvis du avslutter reisen eller tidtakeren går tom for tid, tilbakestilles begivenhetsmodusen.

Begivenheter har tre forskjellige vanskelighetsgrader: Vanlig (Regular), Pro og Elite. Elite-modus blir tilgjengelig når hovedoppdraget er utført.

Stjerner
Spillere får stjerner hvis de fullfører mål på nivåene. Utfordringsstjerner kreves for å låse opp nye nivåer. Jo flere stjerner spillere får, desto flere våpen, følgesvenner og økninger låses opp.

Gull
Tjen gull ved å spille historiemodus, begivenhetsmodus eller dagligmodus. Gull brukes til å oppgradere våpen og følgesvenner.

Kroner
Kroner tjenes opp via daglige oppdrag. De kan brukes til å få tilgang til nye våpen på premiestigen, som så kan brukes i hele spillet.

Våpenveiledning

• Slik låser du opp våpen
    Våpen låses opp med stjerner, og du kan få stjerner for utfordringer du mestrer på hvert nivå.

• Slik oppgraderer du våpen
    Hvert våpen kan oppgraderes ved å drepe zombier. Du tjener XP per drap for den bestemte gjenstanden. Når en gjenstand har nok XP til å oppgradere, trykker du på Våpen-fanen (Weapons) og betaler med gull for å oppgradere. Våpenutseender låses opp når du vinner.

Tilgjengelige våpen:

Pistoler

Defender D9 – et eldre, men pålitelig håndvåpen. Designet har tålt tidens tann.

G911 Enforcer – lett og med høy kapasitet. Politistyrker sverger til dette våpenet.

R77 Rapid – lar deg skyte raskt og diskré med enkeltskudd eller mange skudd på én gang. Denne maskinpistolen har forsvart mange verdensledere.

Hammerhead 357 – et tungt, tregt, men kraftig våpen. Denne revolveren er ingen spøk.

G911 Black Veil – dette robuste og tilpassede våpenet ble utviklet av agenten med kodenavnet "Black Veil", og er utstyrt med lyddemper, lasersikte og et utvidet magasin.

Cartel Twins – tilpassede 9 mm pistoler som ble utviklet på oppdrag av en legendarisk forbryterkonge. Dobbelt så moro.

Dragoon IX – en sjelden, gammel kavalerirevolver med et separat løp som kan brukes til å skyte haglepatroner. Ble kjent da den ble brukt i en borgerkrig.

Alfa og omega – begynnelsen og slutten. De avslutter alle kamper de starter.

Haglgevær

Brute Double – en gammel, trimmet hagle med en helt spesiell stil. Det beste resultatet oppnås på kloss hold.

Justice M32 – ta loven i egne hender uansett hvor du drar. Et tregt verktøy som treffer med full kraft over et større område.

ASH-20 Breacher – Milgram utviklet dette helautomatiske skytevåpenet for raid i krigssoner. Korporal Garcia fant et annet bruksområde for det.

S-12 Riot – dette taktiske skytevåpenet kontrollerer massene og hjelper deg i kampen for å overleve.

Brute Inferno – dette samleobjektet tilhørte tidligere en oljebaron, og skyter branngranater fra begge løp samtidig for å skape store ødeleggelser.

The Surgeon – offisielt kjent som Surge Compact, og fikk kallenavnet sitt på grunn av de blodige amputasjonene som ble utført i bakgatene. Den høye skuddtakten og spredningen gjør den til en livredder, men pasientene overlever sjelden.

X-12 Tyrant – dette skytevåpenet ble utviklet for å avskrekke, men ble ansett for å være for effektivt for masseproduksjon.

Colossus – har en kort rekkevidde, men en desto større ildkraft. Unngå å bli oppdaget mens du lader.

Maskinpistol

Bandit T9 – et beryktet våpen som dominerte gatene i sin tid. Sulten på ammunisjon.

MT-56A Tactical – skapt for livvakter og angrepstropper. Apokalypsen er bare nok et oppdrag.

PP20 Dolbenkov – PP20 Dolbenkov med lyddemper i kombinasjon med en høyteknologisk nattkikkert muliggjør stille angrep.

Ezek – Ezeks kompakte utforming revolusjonerte maskinpistolene ved å gi skyttere tilgang til en formidabel ildkraft.

T19 Rattlesnake – rask. Pålitelig. Dødelig. Ingen våpen kan måle seg med Rattlesnake.

Redacted – denne hemmelige prototypen ble skapt for stille nærkamp – av typen som ikke skjer offisielt.

Fate & Fortune – disse to maskinpistolene var en gave til en mektig direktør som ville ta skjebnen i egne hender.

A45 Apex – denne kompakte maskinpistolen er en favoritt blant medlemmer av SWAT-team, siden den lar dem skifte taktikk like raskt som skytemodus.

Automatgevær

Militia HK-5A – et av de mest populære automatgeværene. Bring kampen til motstanderen.

ARC-4 Guerrilla – denne klassiske ARC-en gjorde seg bemerket i forskjellige filmer og serier.

ARC-7 Legion – skapt for krig. Du har kanskje tatt deg vann over hodet, men dette våpenet er i sitt rette element.

ARC-9 Battalion – begrenset tilgjengelig, militært utstyr med et dobbelt magasin og en integrert granatkaster.

K1 Stryker – lever opp til navnet sitt ved å levere nøyaktige, dødelige og semiautomatiske skudd, men kan også skyte normale skudd i helautomatisk modus.

ARC-11 Shadow – denne versjonen av den klassiske ARC-en er utviklet for dekkoperasjoner og har en ytterligere skytemodus som skyter flere dødelige kuler automatisk.

Escorpión III – en kartelleder disiplinerte en gang illojale leiemordere med to skorpioner. Våpenet ble montert på kontoret hans som siste advarsel.

ARC-12 Vanguard – dette helautomatiske ARC-våpenet er utviklet for maksimal effektivitet under vanskelige og nøytraliserende oppdrag, og har en hagle som støttevåpen.

Rifle

Wild Spur – denne klassikeren ble mange banditters bane i det ville vesten. Og den er ikke ferdig enda.

Predator 308 – et kraftig og nøyaktig jaktvåpen med lang rekkevidde.

Javelin AP51 – et kraftig .50-kalibers skarpskyttergevær som gjennomborer målet. Hint: Kan godt kombineres med eksplosiv ammunisjon.

F300 Carbine – denne raske og nøyaktige riflen er utstyrt med en bajonett som kan brukes i nærkamp.

COBALT Mk. IV – denne topphemmelige materiellødeleggelsesriflen bruker elektromagnetiske felter til å gjennombore pansere med en hypersonisk hastighet.

Bue

Spectral II – denne moderne og lette compoundbuen trekkes raskt, og kan akselerere piler med en ekstrem kraft. De fleste pilene kan fjernes fra kropper og brukes på nytt.

Spirit DDX – stille, dødelig og boltene kan brukes på nytt. Krever ferdigheter.

Absolution – dette mystiske våpenet kan raskt fyre av bolter med en utrolig hastighet, eller trekke opp en enkelt bolt som fyres av med imponerende kraft.

V.L.A.D. – Very Large Arrow Dispenser var en dyktig ingeniørs svar på apokalypsen. Flere mål kan elimineres med hver gjenbrukbare harpun.

Spesialvåpen

Kastekniver – små. Skarpe. Stille. Disse kasteknivene er er særdeles dødelige … bare sørg for å treffe.

Aftershock – dette elektriske våpenet er spesiallaget for å overleve apokalypsen, og det kan drepe målet og lamme fiender i nærheten.

Nailbiter – perfekt for å skape og å ødelegge. Denne modifiserte spikerpistolen er klar for verdens undergang.

GL-03 Krampus – en gammeldags granatkaster med et innovativt "munnspill"-magasin. Kommer du til å være slem eller snill?

Bainbridge M14 – dette maskingeværet er den forfengelige oppfinneren S.G. Bainbridges store stolthet, og det gir fra seg et dødbringende bombardement med ett trykk på avtrekkeren.

Hellfire – denne flammekasteren er spesiallaget for å smelte døde fjes, og den kan sprøyte brennende død på ett enkelt mål – eller frigi en brennende, eksplosiv ladning som brenner opp alt i nærheten.

Sawtooth – denne sagbladkasteren er spesiallaget for å takle apokalypsen. Hun klarte seg lenger enn de fleste.

MGN-6 Juggernaut – en håndholdt blyorkan med slagkraften til et angrepshelikopter. Bare husk på oppvarmingstiden og den lange ladetiden.

XM-4 Titan – en toppmoderne rakettkaster som ødelegger kjøretøy, våpenreder og alle som er dumme nok til å prøve å angripe deg.

M2020 Harbinger – patronbeltet til dette maskingeværet er fullt av heldige skudd som garanterer fullstendig ødeleggelse av fiendene dine.

G-8 Marauder – den beryktede Marauder har gjort mange eksplosive inntog i sin tid. Fyr av alle de seks kraftige prosjektilene og kom deg dit du skal.

Midlertidige våpen

Disse våpnene er ikke tilgjengelige i valgskjermen for våpen, og de er bare tilgjengelige når du spiller.

Kniver – spillerne får en kniv på starten av hver omgang. Kniver kan redde deg når du fanges av en zombie.

Granater – kan kastes på zombier med granatknappen på skjermen. Spillerne får en granat i starten av hver omgang, og de kan kastes på zombier med granatknappen på skjermen.

Motorsag – et bensindrevet hageverktøy. Nyttig for å beskjære trær, kappe ved og kutte ned de døde.

Gresstrimmer – holder hagen ryddig og roter det til for de levende døde. Den har mer bensin enn motorsagen, samt bedre rekkevidde.

Veiledning for følgesvenner

Følgesvenner blir tilgjengelige når du spiller spillet, og de kan hjelpe deg med å bekjempe zombier.

Tilgjengelige følgesvenner:

Blandingsrase – en lojal følgesvenn som holder deg med selskap. Han er klar til å drepe zombier.
Spesielle ferdigheter: Ingen

Bull mastiff – den ultimate angriperen. Hun er den perfekte zombieangrepshunden.
Spesielle ferdigheter: Ingen

Golden retriever – ta ham med deg for å grave opp bonusgull i historiemodus.
Spesielle ferdigheter: Finner ekstra gull i historiemodus

Schæfer – en trofast venn som passer på deg. Har muligheten til å redde deg i løpet av en omgang.
Spesielle ferdigheter: Muligheten til å redde

Border collie – denne jenta har et godt øye for ammunisjon. Hun er klar for å hjelpe når du begynner å gå tom for ammunisjon.
Spesielle ferdigheter: Skaper ekstra ammunisjonsbokser

Malaysiatiger – en drapsmaskin. Har muligheten til å redde deg i løpet av en omgang.
Spesielle ferdigheter: Muligheten til å redde

Bengaltiger – den ultimate drapsmaskin. Har muligheten til å redde deg i løpet av en omgang.
Spesielle ferdigheter: Muligheten til å redde

Alfaulv – dette rovdyret er mye mer enn en ensom ulv, og du kan påkalle hele flokken hvis du havner i fare.
Spesielle ferdigheter: Påkaller ulveflokken for å drepe zombier

Bjørn – en mektig alliert med et brøl som distraherer fiendene.
Spesielle ferdigheter: Brøler for å distrahere fiender så de lammes der de står.

Puma – en listig jeger som tiltrekker fiender i nærheten ved å brøle.
Spesielle ferdigheter: Tiltrekker seg flere zombier.

Dobermann og valp – denne fryktløse moren er en veltrent redningshund. Hun kan enten holde seg i nærheten og redde deg, eller lete etter ammunisjon, granater og kniver.
Spesielle ferdigheter: finner ammunisjon, kniver eller granater. Muligheten til å redde.

Vil du vite mer om Into the Dead 2: Unleashed? Gå til spillets spillstøtteside