Slik slår du spillvarsler på eller av

Enkelte Netflix-spill bruker push-varsler for spilloppdateringer og påminnelser. Følg denne fremgangsmåten for å slå disse varslene på eller av:

iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.

2. Trykk på Varslinger (Notifications).

3. Rull ned og velg spillappen.

4. Trykk på Tillat varslinger-knappen for å slå dem av.

Android-telefoner og -nettbrett

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.

2. Trykk på Varsler > Appinnstillinger

3. Under Nyeste-nedtrekksmenyen finner du apper som nylig har sendt deg varsler. Trykk på Alle apper i nedtrekksmenyen for å finne flere apper.

4. Velg spillappen og trykk for å slå varslene på eller av

Merk:
Disse trinnene kan variere avhengig av Android-versjon eller enhetsprodusent. Hvis du ikke kan fullføre trinnene over, kan du gå til nettstedet til produsenten av Android-enheten eller lese Googles side for brukerstøtte for å få mer hjelp.

Se Slik slår du varsler av eller på for varsler fra Netflix-appen.