Relic Hunters: Rebels – spørsmål om spillet

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

System og innstillinger

Slik tilpasser du kontroller
Nederst i venstre hjørne trykker du på Alternativer (Options) > Kontrollmodus (Control Mode). Velg mellom Statisk (Static) (for fast kontrolloppsett) og Dynamisk (Dynamic) (kontroller som følger bevegelsene dine på skjermen). Trykk på Bruk (Apply).

Slik justerer du bilder per sekund (FPS)
Nederst i venstre hjørne trykker du på Alternativer (Options) > FPS-grense (FPS Limit). Velg mellom 30 FPS, 60 FPS og Ingen grense (No Limit). Trykk på Bruk (Apply) når du er ferdig. En lavere FPS (bilder per sekund)-innstilling kan gjøre at spillet kjører bedre på enheten.

Slik endrer du språk
Spillet samsvarer automatisk med språket på Netflix-profilen din. Du kan også velge språk i spillet. Nederst i venstre hjørne trykker du på Alternativer (Options) > Språk (Language). Velg et språk og trykk på Bruk (Apply).

Slik spiller du

Slik kontrollerer du figuren
Berør og dra dit du vil gå. Trykk på siktekrysset nederst i høyre hjørne for å fyre av våpenet du er utstyrt med. Siktet rettes automatisk mot fiender.

Nivåstyrker og -svakheter
Trykk på et stedsnivå (Area Stage) for å få vite mer om det før du begynner å spille. Velg oppsettet (Loadout) som fungerer best med tanke på hva som er sterkt (Strong) og hva som er svakt (Weak) i dette området. Våpenet du velger, kan ha et ikon over seg:

• Grønn pil opp: våpenets elementforsterkning er sterkt i dette området

• Rød pil ned: våpenet er svakere i dette området

• Ingen pil: våpenet er nøytralt og gjør normal skade

Patruljer (Patrols)
Patruljer er spesialoppdrag i de forskjellige territoriene med unike og garanterte belønninger. Nye patruljer blir tilgjengelige hver 12. time. Disse oppdragene låses opp på rebellnivå 4 (Rebel Rank 4), og gir deg muligheten til å få tak i gjenstander du er på utkikk etter.

Daglige oppdrag / hovedoppdrag (Daily/Main Quests)
Nederst til høyre på hovedskjermbildet trykker du på papirsjekklisteikonet for å få tilgang til daglige oppdrag eller hovedoppdrag. Disse oppdragene låses opp når du har fullført nivå 7. Fullfør oppdragene for å motta belønninger.

Figurer
Du starter spillet med skarpskytteren Jimmy. De andre figurene låses opp etter hvert som du spiller deg gjennom nivåene og låser opp nye områder.
Du kan oppjustere figurenes nivå ved å samle materialer for å oppgradere vennskapsnivået (Friendship level). Hver figur har et bestemt material de trenger for å oppgradere. Oppgrader vennene til maksimalt vennskap for å øke statistikken deres slik at de kan nå maksimal styrke.

Dersom et nivå er for vanskelig
Du kan gå tilbake til nivåer du allerede har fullført for å samle flere gjenstander og erfaring. På denne måten kan du oppjustere nivået ditt og bli sterkere slik at du kan beseire fiendene i det neste området. Oppjuster nivået til våpenet hos Barus verksted (Baru's Workshop), eller lag et nytt våpen med den rette elementskaden slik at det er sterkere i nivået du prøver å fullføre.

Gjenstander og valuta (Items and Currency)

Hovedgjenstander (Main items)

• Dusør (Bounty): Denne valutaen vises som en rød stjerne (Red Star). Du finner dem når du spiller nivåer, eller du kan kjøpe dem på markedet (Market). Du kan se summen øverst til høyre på skjermen.

• Runer (Runes): Runene vises som den lilla og gule firkanten. Du finner dem når du spiller nivåer, eller du kan motta dem som belønninger i noen hovedoppdrag. Du kan se summen øverst til høyre på skjermen.

• XP: XP, eller erfaringspoeng (Experience), vises som gule kuler når du beseirer en fiende. Du kan motta XP når du lager (Craft) eller oppgraderer (Upgrade) våpen, fullfører områder og spiller bestemte hovedoppdrag.

Andre gjenstander i spillet kan også brukes til å lage eller oppgradere vennskapet.

Gjenstandenes sjeldenhetsgrad (Item Rarity)
Noen gjenstander er vanskeligere å få tak i enn andre. Du finner gjenstandens sjeldenhetsgrad ved å se på bakgrunnsfargen når du ser på dem i nivåopplysningene (Stage details) eller i lageret (Inventory).

• Grå = vanlig (common)

• Grønn = mindre vanlig (uncommon)

• Blå = sjelden (Rare)

• Lilla = episk (Epic)

Lager
Nederst til høyre på hovedskjermbildet trykker du på skattkiste (Treasure Chest)-ikonet for å åpne lageret. På denne skjermen kan du se alle gjenstander du har samlet, og hvor mange du har av hver av dem.

Merk:
Det finnes ingen øvre grense for vanlige gjenstander, men plantegninger (Blueprints) og vennskapsgjenstander (Friendship items) slutter å dukke opp når du har laget våpenet eller nådd maksimalt vennskapsnivå med den bestemte jegeren.

Marked (Market)
Nederst til venstre på hovedskjermbildet trykker du på pengesekkikonet for å åpne markedet. Du kan kjøpe materialer og plantegninger med dusører og runer. Nye gjenstander blir tilgjengelige hver 12. time. Markedet låses opp når du har fullført nivå 6, Skogsstamme (Forest Tribe).

Lage våpen (Crafting)

Nederst til høyre på hovedskjermbildet trykker du på våpenet for å åpne Barus verksted . Her kan du lage nye våpen og oppgradere dem ved hjelp av gjenstander du allerede har funnet.

Slik lager du våpen
Du må finne og bruke plantegninger. Hvert våpen har forskjellige krav til plantegninger, og disse finner du i forskjellige nivåer og spillmoduser.

Slik oppgraderer du våpen
Hvert våpen trenger forskjellige ressurser for å oppgradere våpenrangeringen (Weapon Rank). Du kan se hvilke du trenger i Barus verksted.

Våpenegenskapspoeng (Weapon Trait Points)
Du kan bruke materialer og dusører for å forbedre våpenets egenskapspoeng. Hvert våpen har sitt eget materiale.

Slik finner du byggemateriale (Crafting material)
Hvis du er på utkikk etter et bestemt materiale, kan du se nivåopplysningene. Når du spiller nivået, har du en viss sjanse til å finne gjenstanden du leter etter, men du må kanskje prøve flere ganger for å finne de mer sjeldne gjenstandene.

Vil du vite mer om Relic Hunters: Rebels? Gå til spillets spillstøtteside