Netflix-feil D7361-1254-8004CD22

Hvis du får feilkoden D7361-1254-8004CD22 sammen med følgende melding:

Vi beklager avbruddet
Beklager, vi har problemer med forespørselen din.

Det betyr at skjermen du bruker, ikke har den innebygde innholdsbeskyttelsen Netflix trenger for å fungere. Følg trinnene for å fikse denne feilen.

Koble fra alle sekundære skjermer

Koble datamaskinen fra alle eksterne skjermer og prøv å spille av serien eller filmen på nytt. Hvis du kan spille av uten problemer, er det sannsynlig at den eksterne skjermen ikke støtter HDCP-kopibeskyttelse.