Glemt e-postadressen eller telefonnummeret for Netflix

Hvis du har glemt e-postadressen eller telefonnummeret du bruker for å logge på Netflix, må du oppdatere informasjonen din. Følg instruksjonene for betalingsmåten du bruker til å betale for Netflix for å få tilgang til kontoen din.

Kreditt- eller debetkort

1. Gå til netflix.com/LoginHelp.

2. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt.

3. Skriv inn fornavn, etternavn og kreditt- eller debetkortet du bruker til å betale for Netflix.

4. Velg Finn konto.

Netflix sender en e-post om tilbakestilling av passord til e-postadressen som er registrert på kontoen din. Hvis du ikke kjenner igjen eller ikke lenger har tilgang til e-postadressen vi har for kontoen din, må du ta kontakt med Netflix kundeservice.

Tredjepart

Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart, eller får Netflix som del av en pakke, søker du i brukerstøtten etter navnet på tjenesteleverandøren for å finne den relevante artikkelen. Deretter kan du lese delen "Jeg har problemer med å logge inn på Netflix".

Andre betalingsmåter

Hvis du bruker et Netflix-gavekort eller en annen betalingsmåte, kan du ta kontakt med Netflix kundeservice for å gjenopprette påloggingsopplysningene dine.