Wild Things: Animal Adventures – spørsmål om spillet

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

System og innstillinger

Slik tilpasser du innstillinger
Nederst til venstre på startskjermen trykker du på tannhjulet .

Merk:
Du kan også endre noen spillinnstillinger mens du spiller Match-3-nivåer ved å trykke på tannhjulet nederst til høyre.
  • Innstillinger

• Vippevisning (Tilt View)
      Slår av og på funksjonen som lar deg endre perspektivet noe når du vipper enheten.

• Vibrering (Vibration)
      Slår av og på berøringsbasert tilbakemelding (vibrering) mens du spiller.

• Hint (Hints)
      Slår av og på hint om matchende brikker mens du spiller.

• Lyd (Sound)
      Slår av og på lydeffekter i spillet.

• Musikk (Music)
      Slår av og på musikk i spillet.

• Varslinger (Notifications)
      Slår av og på spillvarslinger som sendes til deg når du ikke spiller.

• Støtte (Support)
      Trykk påStøtte (Support) for å gå til artikkelen Wild Things: Animal Adventures – spillstøtte.

• Profil (Profile)
    Trykk på personikonet på Innstillinger (Settings) -skjermen for å endre spillprofilen.

• Endre navn (Change Name)
      Endre navn på spilleren.

• Endre spillerikon (Change Player Icon)
      Trykk på ett av figurikonene for å endre spillerikonet.

• Innstillinger for fargeblindhet (Colorblind Settings)
    Trykk på øyeikonet på Innstillinger-skjermen (Settings) for å endre innstillingene for fargeblindhet.

• Protanopi (Protanopia)
      Trykk på Slå på (Enable) eller Slå av (Disable) fargeblindhetsinnstillingen Protanopi.

• Tritanopi (Tritanopia)
      Trykk på Slå på (Enable) eller Slå av (Disable) fargeblindhetsinnstillingen Tritanopi.

Slik spiller du

• Historien
    Historien i Wild Things fortelles i 18 kapitler. Fullfør hvert eneste Match-3-nivå for å bli belønnet med magiske blader (Magic Leaves) og gullmynter (Gold Coins). Du kan spille nivåene så mange ganger du vil for å vinne. Bruk de magiske bladene til å fullføre historieoppgaver i spillerboken for å komme deg gjennom kapitlene.

På tidspunktet for utgivelsen finnes det bare seks kapitler som kan spilles. Hver sjette uke slippes det et nytt sett med kapitler.

• Gjenstander (Items)
    På veien finner du nyttige, unike gjenstander som du kan bruke på reisen.

• Magiske blader (Magic Leaves)
    Vinn magiske blader ved å fullføre Match-3-nivåer. Bruk dem på oppgaver for å drive historien videre. Hver oppgave har en blad-pris, og noen er dyrere enn andre.

• Gullmynter (Gold Coins)
    Du har flere muligheter til å tjene gullmynter. Den letteste fremgangsmåten er å fullføre Match-3-nivåer. Du kan bruke gullmynter på forhåndsboostere og powerups.

• Forhåndsboostere (Pre-Game Boosters)
    Før et Match-3-nivå starter, kan du kjøpe forhåndsboostere med gullmyntene du har tjent. Disse boosterne låses opp etter hvert som du kommer lenger i spillet. Trykk på boosterne for å finne ut av når de låses opp.

• Powerups (In-Game Powerups)
    I Match-3-nivåer finnes det powerups som du kan kjøpe med gullmynter eller motta som belønning. Du kan motta powerups som belønning ved å fullføre kapitler og oppgaver i spillverdenen, eller du kan kjøpe dem med gullmynter i selve Match-3-nivået. Disse boosterne låses opp etter hvert som du kommer lenger i spillet. Trykk på powerups-ene for å finne ut av når de låses opp.

Følgesvenner

Wild Things
Wild Things er en gruppe dyr som en gang var bestevenner. Overindustrialiseringen av villmarken (Wildlands) og sosiale medier har ført til at de har glemt hva som er viktig. Gjør ditt beste for å gjenforene vennene. Til gjengjeld får du dyrekrefter og følgesvenner som hjelper deg med å gjenopprette villmarken og fikse forholdene mellom dem som bor der.

• Liam
    En løve som liker boltrelek og lengter etter gode gamle dager – kanskje litt for mye. En løve med en hemmelighet. Er han ansvarlig for katastrofen? Sannheten blir avdekket i Wild Things.

• Emma
    En god venn og stor fan. Emma kan av og til være litt for voldsom når det gjelder det hun liker og ikke liker. Emma er en elefant med et stort hjerte. Hun vil vite sannheten, og du kan hjelpe henne med å finne den.

• Arvind
    Arvind liker å grave, avdekke historiske gjenstander og finne på teorier. Han er i det minste veldig god til å grave. Arvind er et jordsvin på jakt etter sammensvergelser. Kommer han til å få mer enn han ba om?

• Zelda
    Hvis noen har fest, vil Zelda være med. Spørsmålet er bare om de andre vil være sammen med henne. Zelda vil være festens midtpunkt. Hun kommer til å lære hva ekte vennskap er i Wild Things.

• Rachel
    Hvis det finnes en fjelltopp i nærheten, har Rachel sannsynligvis allerede vært der. Rachel forbereder seg på Pan Animal-lekene og trener dagen lang. Kommer hun noen gang til å perfeksjonere trikset som er en gullmedalje verdig? Noen ganger må du hjelpe andre for å hjelpe deg selv.

• Clay
    Clay har vært fornøyd med å bo i lagunen sin mesteparten av livet. I det siste har et overnaturlig nærvær forstyrret Clays fine personlighet. Han er nå besatt av jakten på å den skjulte spøkelsesskatten. Utfordringen er bare at ingen tror på spøkelser, eller hva? Eller hva? Det må kanskje litt overtalelse til for at de andre dyrene skal tro ham, men de fleste tror på det de kan se.

Hendelser

I spillet er det mange hendelser. En hendelse låser opp et viktig øyeblikk i historien.

• Åndelig kiste (Spirit Chest)
    Fullfør Match-3-nivåer for å låse opp belønninger.
    Låses opp i kapittel 1.

• Tapt kunnskap (Lost Lore)
    Vinn Match-3-nivåer for å finne bøker til loriens bibliotek (Lorikeet's Library). Finn flere bøker ved å vinne på færre forsøk.
    Låses opp etter kapittel 4

• Skeets sprø spurt (Skeets Mad Dash)
    Vinn mange Match-3-nivåer på rad på første forsøk for å motta bonuser ved starten av nivået. Fortsett å vinne for å bevare seiersrekken. Hvis du taper et nivå, bryter du seiersrekken slik at du må begynne fra bunnen av igjen.
    Låses opp etter kapittel 7

• Sakte, men sikkert (Slow and Steady)
    Vinn mange Match-3-nivåer på rad på første forsøk for å motta bonuser ved starten av nivået. Vinn mer for å nå sjekkpunkter og opprettholde rekken! Hvis du taper et nivå, faller du tilbake til det forrige sjekkpunktet.
    Låses opp etter kapittel 8

• Smadderhorn-toppen(Shatterhorn Summit)
    Få poeng ved å fullføre Match-3-nivåer, og jo færre forsøk, desto mer poeng får du.
    Låses opp etter kapittel 11

• Låser og nøkler (Keys & Locks)
    Vinn Match-3-nivåer for å få nøkler. Bruk nøklene til å låse opp kister og motta belønninger!
    Låses opp etter kapittel 18

Vil du vite mer om Wild Things: Animal Adventures? Gå til spillstøttesiden.