Next Stop Nowhere – spillstøtte

Et road trip-eventyr i fargerike og nådeløse omgivelser i verdensrommet.

Du finner mer informasjon om Next Stop Nowhere på nettstedet til Night School Studio.

Om spillet

Plattformer: Tilgjengelig på Apple Arcade for Apple TV, iPhone, iPad eller iPod touch og macOS

Merk:
Spillet er ikke inkludert i Netflix-medlemskapet ditt.

Spillsjanger: Eventyr

Antall spillere: én spiller

Spille offline: Ja

Aldersgrense: Se spillet i App Store

Språk: arabisk, engelsk, fransk, italiensk, japansk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, tyrkisk, tysk

Utvikler: Night School Studio, et Netflix-spillstudio

Slik laster du ned

Se Next Stop Nowhere på nettstedet til Night School Studio for systemkrav og informasjon om hvor du kan laste ned spillet.

Feilsøking/problemer

Har du et problem med spillet? Gå til støttenettstedet til Night School Studio.

Finner du ikke det du ser etter? Se støttenettstedet til Night School Studio.