Nailed It! Baking Bash – spørsmål om spillet

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

System og innstillinger

Trykk på INNSTILLINGER øverst til venstre.

Innstillinger

• Musikk og lydeffekter
    Bruk glidebryterne til å justere musikk- og lydvolumet.

• Språk
    Spillet samsvarer automatisk med språkinnstillingene på Netflix-profilen din. Endre språk ved å trykke på SPRÅK (LANGUAGE) og velge et annet.

• Hjelp
    Trykk på HJELP (HELP) for å åpne artikkelen Nailed It! Baking Bash – spillstøtte.

• Tilbakestille veiledninger
    Når du trykker på TILBAKESTILL VEILEDNINGER (RESET TUTORIALS) får du muligheten til å spille gjennom veiledningstrinnene en gang til. Annen spillprogresjon blir ikke tilbakestilt.

Slik spiller du

Spille med venner
Å spille med venner er det Nailed It! Baking Bash handler om. Konkurrer med venner og stem på hverandres kaker for å avgjøre hvem som er vinneren. Minst to og maks seks spillere kan spille i et spill for flere spillere.

• Invitere andre til å spille
    Når du vil starte et spill for flere spillere, trykker du på INVITER TIL SPILL (HOST A GAME) og deler ROMKODEN (ROOMCODE) med spillerne du vil invitere. Du kan også trykke på deleikonet ved siden av ROMKODE (ROOMCODE) for å åpne delingsalternativene for din enhet.

• Velge spillmodus
    Etter å ha trykket på INVITER TIL SPILL (HOST A GAME) kan du som vert trykke på SPILLMODUS (PLAYMODE) for å velge mellom to flerspillermoduser:

• KLASSISK (CLASSIC): Prøv så godt du kan å gjenskape eksempelkaken akkurat som i serien.

• FRI (FREEFORM): Lag en kake basert på et tema. Det finnes ikke noe eksempel, ikke noe bestemt mål, så du kan være så kreativ du vil.

• Bli med i et spill
    Hvis en av vennene dine allerede har startet et spill for flere spillere, trykker du på BLI MED I SPILLET (JOIN A GAME) og oppgir ROMKODEN (ROOMCODE). Trykk på SPILL (PLAY) for å bli med i spillet.

• Opprette avatar
    Alle spillere får muligheten til å skape sin egen avatar før et flerspillerspill starter. Først velger du en grunnleggende figur. Deretter trykker du på DEKORER AVATAR (DECORATE AVATAR) for å legge til elementer som er tilgjengelige i brettene (trykk på pilknappene for å flytte mellom brett). Når du er ferdig, skyver du pilknappen over skjermen for å bekrefte valgene, skriver inn navnet ditt og trykker på BEKREFT (CONFIRM).

• Låste elementer
      Noen elementer i avatar-design har et låst-ikon. Hvis du vil låse opp disse, må du gjøre ferdig kaker i Bak bak kulissene (Backstage Baking) i énspillermodus og dele resultatene dine med andre.

• Starte spillet
      Hvis det er du som har invitert til spillet, kan du starte når alle spillerne er klare og har laget en avatar.

• Avstemning og vinner
    På slutten av hvert spill for flere spillere, stemmer du og vennene dine på hverandres kaker. Dra bronse-, sølv- og gullpoeng til kakene etter hva du mener de fortjener. Spilleren med den høyeste samlede poengsummen vinner. Hvis det blir uavgjort, bestemmer Jacques og Nicole hvem som vinner.

• Pause
    I pausene mellom minispillene blir du og vennene dine bedømt for prestasjonene deres. Det er flere måter å bli bedømt på, fra blindsmakingstester utført av Jacques til hvem som er den raskeste bakeren.

• Distraksjoner
    Når en vinner har blitt valgt, får de tildelt en distraksjon. Du trenger ikke å bruke distraksjonen, men når du bestemmer deg for å bruke distraksjonen, gjør den det neste minispillet vanskeligere for medspillerne dine.

Bak bak kulissene
Bak bak kulissene er en opplevelse i énspillermodus der du kan bruke tid på å perfeksjonere baketeknikken din. Spill gjennom alle kakene på egen hånd og sjekk hvor perfekt – eller sprø – du kan bli. Det trenger ikke å være perfekt, så vær kreativ!

• Velge et land
    Du kan navigere mellom de forskjellige landene ved å trykke på pilknappene. Trykk på SPILL (LET'S PLAY!) for å velge landet.

• Velge en kake
    Du kan navigere mellom de forskjellige kakene ved å trykke på pilknappene. Trykk på SPILL for å spille en kake.

• Dele resultatet
    Når du er ferdig med kaken, kan du dele resultatet med vennene dine ved å trykke på DEL (SHARE!) Vis frem kakene dine og utfordre andre til å skape et enda mer storslått mesterverk!

Låste elementer

Når du spiller Bak bak kulissene i énspillermodus, får du muligheten til å låse opp dekorasjonselementer som kan brukes til å dekorere avataren din når du spiller med venner i flerspillermodus.

Du kan låse opp to elementer for hver kake:

1. Det første får du når du har gjort ferdig en kake for første gang.

2. Det andre får du hvis du deler resultatet.

Minispill

I Nailed It! Baking Bash lager du kaker ved å spille gjennom en rekke minispill. Hvert minispill representer ett trinn i bakeprosessen. Før et minispill starter, får du en påminnelse om hva du må gjøre i minispillet.

• Forme
    Form modellen med fingeren din. Du fjerner en del av modelleringssjokoladen med hvert sveip. Prøv å etterligne eksempelet, eller vær kreativ og velg formen du liker.

• Forme baklengs
    Form modellen med fingeren din. Du legger til mer modelleringssjokoladen med hvert sveip. Prøv å etterligne eksempelet, eller vær kreativ og velg formen du liker.

• Kakemaling
    Mal på formen din ved å dra fingeren over formen. Velg forskjellige konditorfarger ved å trykke på fargebøttene.

• Kakelag
    Kombiner ingredienser fra hyllen for å etterligne oppskriften på toppen av skjermen. Pass på at emballasjen ikke ender opp i røren!

• Fargeblanding
    Kombiner de riktige fargene fra hyllen for å etterligne fargene på toppen av skjermen. Pass på at flaskene med konditorfarge ikke ender opp i glasuren.

• Dekorasjon
    Ta elementer fra samlebåndet og putt dem på kaken din. Prøv å etterligne eksempelet, eller vær kreativ og design kaken slik du vil.

• Dekorasjon (med gafler)
    Dra gaflene bakover ved å dra fingeren over dem. Slipp fingeren for å sende elementer utover kaken. Du kan se hvor elementet kommer til å ende opp, i forhåndsvisningen på skjermen. Prøv å etterligne eksempelet, eller vær kreativ og design kaken slik du vil.

Hvis du ikke liker noen av elementene på gaflene, kan du sende dem til søppelkurven for å få nye elementer på gaflene.

• Skjære fondanten
    Skjær bort overflødige biter av fondanten ved å dra fingeren over fondantstykket. Prøv å etterligne eksempelet, eller lag formen som du synes passer best til kaken din.

• Skjære ut stensiler og spraye
    Skjær ut formene ved å dra fingeren over pappen. Prøv å etterligne formene i eksempelet, eller lag en hvilken som helst form som du vil se på kaken din.

Når du er ferdig med å skjære til mønstrene, kan du spraye på konditorfargen. Velg fargen du vil ha, og dra fingeren over stensilen for å spraye.

• Stable lagene
    Når du skal stable lagene på en kake, kan du trykke på skjermen for å få laget til å falle ned. Pass på at du justerer dem riktig så de ikke faller av.

Noen kaker krever at du smører smørkrem på lagene for å få dem til å henge sammen. Dra fingeren over kaken for å smøre smørkremen utover der du vil at den skal være.

• Dele og stable
    Del kakestykkene ved å dra en linje over kaken med fingeren din. Prøv å etterligne formen på skjermen, eller lag en form som du liker. Pass på at kakebitene er kuttet ordentlig slik at de kan stables oppå hverandre.

• Dele og samle
    Del kakestykkene ved å dra en linje over kaken med fingeren din. Pass på at du får fanget kakestykkene i kakeboksen.

• Lag en kjeks
    Form deigen ved å dra fingeren over den. Dra i FORTSETT-knappen (CONTINUE) for å gå videre til neste steg.

Mal kjeksen ved å sveipe fingeren over den. Velg forskjellige konditorfarger ved å trykke på de forskjellige sprøyteposene.

• Modellering
    Dra fingeren over deigen for å forme den. Prøv å etterligne eksempelet, eller lag noe du liker.

• Modellering og sammensetting
    Dra elementer i nærheten av hverandre for å sette dem sammen. Du kan alltid ta fra hverandre objekter ved å dra dem av. Prøv å etterligne eksempelet, eller skap objektet du vil ha, med de tilgjengelige delene.

Vil du vite mer om Nailed It! Baking Bash? Gå til spillstøttesiden.