Rapportere problemer med reklame eller gi tilbakemelding

Hvis du legger merke til problemer mens du ser på en reklame på Netflix, kan du rapportere dette direkte i verktøyet Rapporter et problem i Netflix-appen på iPhone, iPad eller Apple TV eller på Netflix.com med en nettleser. Når du rapporterer et problem, blir innholdsteamene våre varslet slik at de kan se nærmere på problemet og løse det så fort som mulig.

Du kan bruke verktøyet Rapporter et problem for å rapportere følgende problemer med en reklame:

• Problemer med reklamens bildekvalitet.

• Problemer med reklamens lydkvalitet eller volum.

• Problemer med hvor eller når reklamen ble vist.

• Reklamen spiller ikke av på ønsket språk.

• En reklame gjentas for mange ganger.

• En reklame har upassende innhold.

Slik rapporterer du problemer med en reklame

Rapportere et problem med iPhone, iPad eller Apple TV

1. Trykk på Pausepauseknapp mens en reklame spilles av.

2. Velg flagget øverst til høyre.

3. Velg de aktuelle problemene du har lagt merke til.

4. Velg Send.

Rapportere et problem fra nettleseren på en datamaskin

1. Trykk på Pausepauseknapp mens en reklame spilles av.

2. Klikk på flagget øverst til høyre.

3. Velg alternativet som best beskriver problemet:

• Problemer med lyd, bilde eller språk (Det er vanskelig å høre, se eller forstå reklamen.)

• Et annet problem (Det er noe annet som er galt med reklamen.)

4. Velg eventuelle andre aktuelle problemer:

5. Du kan også skrive inn ytterligere detaljer om problemet eller beskrive et annet problem.

6. Klikk på Send.

Hvis det vises en reklame som du mener du ikke burde blitt vist, eller hvis du vil rapportere et problem på en enhet som ikke har verktøyet Rapporter et problem, kan du kontakte oss for å få ytterligere hjelp.