Slik konfigurerer eller oppdaterer du en Netflix-husholdning

En Netflix-husholdning er en samling av enheter som er koblet til Internett på stedet der du hovedsakelig ser på Netflix. En Netflix-husholdning kan angis ved hjelp av de fleste TV-enheter. Enheter som bruker Netflix-kontoen din på samme Internett-tilkobling som denne TV-en vil automatisk regnes som en del av Netflix-husholdningen din.

Angi eller oppdater Netflix-husholdning

Du kan angi eller oppdatere Netflix-husholdningen når du er logget inn på Netflix, fra de fleste TV-er som er koblet til Internett-tilkoblingen din.

1. Gå til Netflix-startskjermen på TV-en, og trykk på venstreknappen på fjernkontrollen for å åpne menyen.

2. Velg Få hjelp > Administrer Netflix-husholdning.

Merk:
    Hvis du ikke ser Administrer Netflix-husholdning i menyen, må du bruke en annen TV-enhet.
  3. Velg Bekreft Netflix-husholdning eller Oppdater Netflix-husholdningen min.

4. Velg Send e-post eller Send tekstmelding. En bekreftelseslenke blir sent til kontoens e-postadresse eller telefonnummer. Bekreftelseslenker utløper etter 15 minutter.

Merk:
    Hvis du ikke har lagt til et telefonnummer eller en e-postadresse på kontoen din, vil du kun se ett alternativ.
  5. Hvis du ikke mottar bekreftelseslenken på e-post eller tekstmelding, klikker du på Send e-post på nytt eller Send tekstmelding på nytt. Du kan også velge et annet alternativ eller Påminn meg senere

6. Velg Ja, dette var meg i e-posten, eller trykk på lenken i tekstmeldingen, før du velger Bekreft Netflix-husholdning eller Oppdater Netflix-husholdning for å fortsette.

7. Du vil se en bekreftelse på TV-skjermen og motta en bekreftelse på e-post. Velg Fortsett til Netflix for å begynne å se.

Merk:
"Internett-tilkobling” henviser til den kablete eller trådløse Internett-tilkoblingen din. Hvis du har flere Wi-Fi-nettverk, kan vi bare knytte én av dem til Netflix-husholdningen din. Hvis du vil se på Netflix på en annen enhet som er koblet til et Wi-Fi-nettverk som bruker en annen Internett-leverandørkonto, eller som har en annen ekstern IP-adresse, kan det hende du blir bedt om å bekrefte at enheten er del av Netflix-husholdningen din. Sørg for å angi eller oppdatere Netflix-husholdningen din fra en enhet som er koblet til Internett-tilkoblingen du foretrekker eller bruker mest.

Slik oppdager Netflix enheter innenfor en Netflix-husholdning

Vi bruker opplysninger som IP-adresser, enhets-ID og kontoaktivitet til å fastslå om en enhet som er logget på kontoen din, tilhører Netflix-husholdningen.

Vi samler ikke inn GPS-data for å prøve å finne den nøyaktige fysiske plasseringen til enhetene dine.

Hvis en Netflix-husholdning ikke er angitt

Hvis en Netflix-husholdning ikke er angitt, vil vi angi en for deg automatisk, basert på IP-adresser, enhets-IDer og kontoaktivitet.

Du kan alltid oppdatere Netflix-husholdningen din fra en TV ved å koble til Internett og følge trinnene over.

Angi en Netflix-husholdning uten en TV

Hvis du ikke ser på Netflix på en TV eller ikke har en TV, trenger du ikke å angi en Netflix-husholdning for kontoen din.

Hvis du har ukjente enheter som bruker kontoen din, kan du logge ut av disse fra siden Administrer tilgang og enheter.