Too Hot to Handle: Love Is a Game – spørsmål om spillet

Sitter du fast i spillet? Lurer du på hvordan noe fungerer? Har du spørsmål om innstillinger i spillet? Her får du svar på vanlige spørsmål om spillet.

Mulige spoilere nedenfor.

Du kan også finne vanlige spørsmål om spillet i selve spillet. Mens du er i spillet, trykker du på Innstillinger (Settings) > Veiledninger (Tutorials) for å få en liste over tilgjengelige emner om hvordan du spiller.

Slik endrer du avatarens navn eller utseende
Velg kroppsfasong, hudfarge, navn og pronomen i Avatardesign-skjermbildet (Avatar Creation) i starten av spillet. Når dette er valgt, kan du verken endre avatar eller navn i den samme spillgjennomgangen. Hvis du vil endre dette, kan du starte spillet på nytt ved å velge Sesonger-fanen (Seasons) og trykke på knappen Start sesongen på nytt (Restart Season).

Når du trykker på knappen Start sesongen på nytt (Restart Season), slettes all aktiv spillprogresjon.

Endre hår, antrekk eller tilbehør
Hår, antrekk og tilbehør kan endres mange ganger i løpet av spillet. Du til enhver tid gå til den personlige lookbooken din for å endre disse. Klikk på profilkortet i delen DELTAKERE SESONG 1 (SEASON 1 CAST) under Hjem -fanen (Home), og velg tilpass-ikonet øverst til høyre. Etter å ha bekreftet og lagret utseendet, vises det umiddelbart i spillet.

Endre personlighetsverdier
I motsetning til utseendet, trenger du ikke å velge en personlighetstype i starten av spillet. Du kan selv velge om du vil være søt (Sweet) , rampete (Naughty) , sympatisk (Agreeable) eller en blanding av alle tre. Øk en personlighetsverdi ved å foreta valg med den typen du vil øke.

Emojier sammen med en deltakers navn
Emojien ved siden av navnet til en deltaker viser vedkommendes dominante personlighetstype: søt (Sweet) , sympatisk (Agreeable) eller rampete (Naughty)

Filtrering av mulige kjæresteemner
Alle kjæresteemner for romantikk uansett kjønn Treff romantisk valg i spillet i forbindelse med deltakere du vil bli bedre kjent med.

Forholdsindikator (Relationship meter)
Forholdsindikatoren viser hvor nært forhold du har til de andre deltakerne. Den kan vise romantisk status med dem du er interessert i, eller vennskapsstatus med deltakere du bare kan ha et platonisk forhold til.

Få et bedre forhold til andre deltakere
Du kan bli bedre kjent med de andre deltakerne ved å foreta bestemte valg i spillet. Noen av dem øker forholdsindikatoren, andre ikke. Du kan ikke miste poeng du allerede har fått.

Lana
Lana er en interaktiv enhet med kunstig intelligens og tale som følger nøye med på deltakerne, gir deg instruksjoner under oppholdet og sørger for at du forteller sannheten når du tabber deg ut, for å oppmuntre til dypere relasjoner som handler om noe annet enn utseende.

Bryt en regel
Lana følger alltid med. Hvis du bryter en regel, blir penger trukket fra den felles pengepremiepotten. Valg i spillet som betraktes som regelbrudd, har et utropstegn ved siden av seg. Hvis du bestemmer deg for å være litt vilter, må du være klar til å betale for det!

Tjen penger
Selv hvis du bryterregler, kan du før eller siden få en sjanse til å gjøre det godt igjen. Hvis du består den siste og vanskeligste prøven til Lana, kan hun belønne deg ved å returnere noen av de tapte pengene til premiepotten. Vær på utkikk etter disse mulighetene!

Endre antrekk og frisyre når du skal på date
Du kan fikse håret og skifte antrekk før du går på date. Du kan til og med style daten din. Endringene er midlertidige og gjelder bare så lenge som selve daten, så slå deg løs.

Vite om en date går bra
Når daten begynner, fylles datemåleren (date meter) med hjerter når du treffer de riktige valgene. Kjærlighetspoengene i datemåleren legges til i forholdsindikatoren på slutten av daten, så grip denne muligheten til å bli enda bedre kjent med en av deltakerne!

Klokken blir grønn
Hvis Lana mener at du knytter et meningsfullt bånd til en av deltakerne, kan hun slå på det grønne lyset på klokkene deres. Hvis det skjer, er det slutt på reglene, og forbudet mot sex er opphevet. Pass på at du får mest mulig ut av anledningen!

Fullførte prestasjoner dukker opp igjen
Enkelte prestasjoner blir først fullført når du har utført bestemte handlinger flere ganger. Ta en titt på Prestasjoner (Achievements) -fanen, hvor prestasjonene med mange nivåer har mer enn ett troféikon under seg. Jo høyere antall prestasjoner, desto større belønning – så fortsett å samle trofeer!

Motta spillvaluta
Spillvaluta, eller Karisma (Charisma), får du når du spiller spillet og samler prestasjoner. Hver gang en prestasjon fullføres, enten det er snakk om ett nivå eller hele prestasjonen, blir du belønnet med karisma-poeng (Charisma). Ta en titt på fanen Prestasjoner (Achievements) regelmessig for å motta karisma-poengene. Antall karisma-poeng du er belønnet med, kan ses øverst til høyre på Prestasjoner -fanen. Bruk karisma til å låse opp bonusinnhold.

Bonusinnhold (Bonus content)
Bonusinnhold er tilgjengelig gjennom deltakernes profilkort i delen DELTAKERE SESONG 1 (SEASON 1 CAST) under fanen Hjem (Home). Trykk på et av profilkortene og deretter på knappen Bonusscener (Bonus Scenes) nederst på kortet. Disse låses opp etter hvert som du går igjennom spillet, og kan kjøpes med karisma-poeng. Motta karisma-poeng ved å samle prestasjoner, og få bak-kulissene-innhold om favorittdeltakerne dine.

Starte et kapittel på nytt
Hvis du vil starte et kapittel på nytt, trykker du på fanen Sesonger (Seasons), og deretter på knappen Start sesongen på nytt (Restart Season).

Når du trykker på knappen Start sesongen på nytt (Restart Season), slettes all aktiv spillprogresjon, deriblant det tilpassede utseendet og forholdsstatusen til de andre deltakerne.

Hoppe over innhold du allerede har lest
Når du har fullført en sesong, kan du bruke hopp-funksjonen for hurtig å komme til innhold du ikke har lest, fullføre noen av de andre avslutningene til spillet, eller ganske enkelt bare gjenoppleve de øyeblikkene du likte best. Trykk og hold hvor som helst på skjermen for å spole fremover. Hopp-funksjonen stanser automatisk ved alle valg, dater og til og med fester, slik at du får nok informasjon til å ta de rette valgene.

Valgoppsummering % på KAPITTELSAMMENDRAG (CHAPTER RECAP)-skjermbildet
%-tegnet ved siden av valgene viser prosentandelen av spillere som tok dette bestemte valget. Svaret du valgte, er fremhevet i grønt. Se de andre prosentandelene for å sammenligne valgene dine med andre spillere.

Vil du vite mer om Too Hot to Handle: Love Is a Game? Gå til spillstøttesiden.