Samme film eller TV-serie begynner å spille av når jeg går til Netflix.com

Hvis samme film eller episode av en TV-serie spilles av hver gang du går til Netflix.com på datamaskinen, kan det være fordi du bruker et bokmerke eller en favoritt med en lenke til en side på Netflix-nettstedet som automatisk spiller av en bestemt tittel. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix
  1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.