Netflix-feil 17377

Det oppstod et problem under avspilling av dette elementet. Prøv igjen senere, eller velg et annet element.
Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. Kode:-17377

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på enheten, hindrer Netflix i å spille av.

Slik løser du problemet:

1. Åpne App Store-appen.

2. Øverst på skjermen velger du Kjøpt.

3. Velg Netflix.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, velger du Oppdater. Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige, går du til de neste trinnene.

5. Prøv Netflix på nytt.

1. Slå av enheten.

Merk:Koble fra strømkabelen hvis du ikke er sikker på om enheten din er fullstendig avslått eller hvis du ikke finner strømknappen.

2. La enheten være slått av i minst 30 sekunder.

3. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

1. Gå til startskjermen og velg Innstillinger.

2. Velg System > Programvareoppdateringer > Oppdater programvare.

3. Velg Last ned og installer hvis tilgjengelig. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at enheten allerede er oppdatert.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk: Disse trinnene kan være annerledes for Apple TV-modellen din. Gå til Apples nettsted for brukerstøtte for trinn for å oppdatere programvaren på Apple TV.