Netflix sier: "Dette passordet er ikke riktig for kontoen med e-postadressen."

Feil passord
Dette passordet er ikke riktig passord for kontoen med følgende e-postadresse: [email].

Denne feilen oppstår når et problem med data som er lagret på iPhone eller iPad, hindrer Netflix-appen i å logge på kontoen din.

Slik løser du problemet:

Tilbakestill Netflix-appen

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Netflix.

3. Skyv bryteren Tilbakestill til På for å tilbakestille appen.

4. Prøv Netflix på nytt.

Installer Netflix-appen på nytt

Hvis du avinstallerer appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk og hold nede Netflix-appen.

2. Trykk på Fjern app > Slett app > Slett.

3. Åpne App Store og søk etter "Netflix."

4. Trykk på Netflix, og trykk deretter på skyikonet for å skaffe deg appen. Du må kanskje legge inn Apple ID-passordet. Hvis du har glemt det, kan du følge Apples trinn for å tilbakestille det.

5. Prøv Netflix på nytt når appen er installert.

Merk:
Hvis du ikke finner Netflix-appen etter at du har fjernet den, kan du følge Apples trinn for å laste ned en app på nytt fra App Store.

Sjekk om en VPN er slått på

Hvis du bruker en VPN, kan du prøve å slå den av.

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du er usikker på om VPN er slått på.

Merk:
Enkelte antivirusprogrammer leveres med en VPN som kanskje er aktivert. Ta kontakt med leverandøren av antivirusprogrammet for å få mer informasjon eller hjelp.
  1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller mobil enhet som er tilkoblet samme nettverk som enheten med problemer.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en tilkoblingstest.

3. Når testen stopper, trykker du på Vis mer informasjon.

4. Noter deg landet ved siden av Klient.

5. Hvis landet ikke stemmer med stedet du befinner deg, betyr det at enheten eller nettverket har en aktiv VPN-tjeneste. Prøv å slå den av, og prøv deretter Netflix på nytt. Kontakt VPN-leverandøren din for å få hjelp til å slå av VPN.

Netflix kundeservice kan ikke hjelpe til med å slå av en VPN-tjeneste fordi fremgangsmåten er forskjellig for hver VPN-app eller -tjeneste.

Hvis det ikke hjelper å slå av VPN, eller stedet på fast.com stemmer med stedet du befinner deg, går du til de neste trinnene.